Bedrijfsbezoek Tour & Taxis: Facility Management & General Services

Op woensdag 17 oktober brengen we in het kader van Facility Management & General Services een geleid leerbezoek aan Tour & Taxis vanaf 10h00.

We komen samen in het Noordstation om 9h20 in de inkomhal aan de hoofdingang, richting WTC, Simon Bolivarlaan en Koning Albert II-laan (zoek de Starbucks Coffee Shop). We begeven ons dan samen in groep naar de locatie van Tour & Taxis.

Ik suggereer je ter voorbereiding van het bezoek de uitgebreide en aantrekkelijke website van dit bedrijvencentrum te consulteren.

Het bedrijvencentrum Tour & Taxis is vanuit de invalshoek van Facility Management om meerdere redenen een interessante site. Ik suggereer je tijdens het bezoek aandacht te schenken aan volgende aspecten:

  1. Welke aspecten van ‘duurzaam ondernemen’ ontdek je tijdens het bezoek van het bedrijvencentrum? Welke aspect van duurzaamheid is sterk aanwezig in gebouwbeheer van deze site?
  2. Hoe slaagt Tour & Taxis volgens jou erin hospitality en gastheerschap te realiseren ten aanzien van externe en van interne klanten?
  3. Welke plaats krijgen volgens jou in het ruimtebeheer respectievelijk centrale en decentrale voorzieningen?
  4. Op welke trends en ontwikkelingen ben je van mening dat het bedrijvencentrum inspeelt of zelfs vooruitloopt?

Jan Alen