Dinali Trade (Nutfully)

Nutfully is een groothandelsbedrijf dat zich specialiseert in het verkoop van noten, droge en gedroogde vruchten. Het is een business tot business copany dus ze werken vooral met supermarkten en andere kleinhandelaars.

Het is nog een jong bedrijf dat werd opgericht in 2017 door Salah Jebabli, dat ook mijn stagementor was. Het is het dochtersbedrijf van Dinali Trade (denk maar aan Galeria Inoo en Kaufhof)), dit bevindt zich in Factory Forty, in Vorst. Het is nog een jonge zaak het telt weinig personeel.

Op eerste aanzicht lijkt het een simpele stageplaats, dit dacht ik zelf ook. maar aangezien er niet veel personeel is kunnen taken niet makkelijk verdeeld worden, waardoor je dus moet kunnen omgaan met stress en druk. Ik wist zelf niet wat ik moest verwachten en dat was dan voor mezelf weer een nieuwe uitdaging. Ik ben graag op zoek naar een nieuwe, totaal vreemde ervaring.

Oorspronkelijk wou ik mijn eerste stage hier al lopen, maar door omstandigheden was dit niet mogelijk. Mijn eerste interactie met hun was via LinkedIN, wat me positief verbaasd had omdat ik nooit gebruik had gemaakt van deze medium. Dit was tegelijk dus ook direct een goed oppotuniteit  om mijn portfolio nadien verder uit te breiden voor later in het leven.

Dankzij het feit ik veel moest multitaksen kwam ik uiteraard ook veel aspecten van ons leerpakket tegen. Dit is was in het uitvoeren van taken en in het nodige brainstormen voor toekomstige werkplannen waar nodig. Martketing, Informatica, Bedrijfsmanagement en Financieel management kwamen voornamelijk in aanmerking bij de taken die had. De talen ook natuurlijk maar dat is vanzelfsprekend.

Dit was zeker en vast een postitieve ervaring voor me. Dit is te danken aan het team waarmee ik aan de slag ging. Ze hebben me gerust kunnen stellen waar het nodig was en het zijn ook gewoonweg leuke om mee te zijn. Het moeilijkste aan mijn stage was het afscheid nemen van het team. Dit zal hopelijk niet de laatste keer zijn dat ik hun zie. Nutfully is zeker een aanrader als je op zoek bent naar een teamgerichte stage -of werkplek.

Hopelijk tot snel!

 

Nutfully yours.

https://nutfully.be/fr/distributeur-de-fruits-secs/