Docks

Tijdens de maand februari heb ik 3 weken stage gelopen bij het management departement JLL van het winkelcentrum Docks Bruxsel. Mijn stagementor was de facility manager voor Docks. Dit was heel handig aangezien we tijdens onze opleiding dit vak ook aangeleerd krijgen Ik heb heel wat verschillende taken gemaakt zoals het klasseren van documenten van de winkels en facturen van JLL. De leukste taak vond ik om alle handelszaken te gaan inlichten over onze evacuatieoefening en hun de bijhorende papieren te laten invullen. Op die manier kwam ik in contact met nieuwe mensen en kon ik mijn Frans bijschaven.

Deze muismat ligt tijdens een evacuatie voor de deur van alle winkels zodat het securityteam kan weten of iedereen uit de winkel is.

Voor de evacuatie heeft ook elke handelszaak een muismat nodig om aan te tonen dat de zaak leeg is. Aangezien heel wat winkels deze niet (meer) hadden, mocht ik een offerte opvragen en deze bestellen. Het was mijn taak om ervoor te zorgen dat de juiste kleur en tekst aanwezig was en dat ze op tijd werden geleverd. Het team was ook mega enthousiast om me te helpen en mijn vragen te beantwoorden. Elke dinsdag hadden we team meeting die ik ook mocht bijwonen en waarbij we gezamenlijk lunch aten van een restaurant in het winkelcentrum. Indien mijn begeleider in meeting was en ik even geen werk had, kreeg ik soms werk van de shopping manager assistant Caroline en van de marketing assisant Lien. Ik heb met mijn collega’s een goede band kunnen opbouwen tijdens deze week en dat merk ik nu nog steeds. Soms gebeurt het dat ik naar Docks ga en dat ik samen lunch met mijn collega’s of hen gewoon een bezoekje breng. Het was een geweldige en vooral zeer leerrijke ervaring!