Introductie stageplaats 2020

The front of Pillows City Hotel

Ik ben Wissal Bellaissaoui, derdejaarsstudente Office Management. Dit academiejaar heb ik stage gedaan in Pillows City Hotel Brussels Centre. Ik was de Front Office Host. Mijn voornaamste taak was het onthalen van de klanten.
Pillows City Hotel Brussels Centre bevindt zich op een schitterende locatie. Vanwege de perfecte plek van het hotel zijn de meeste plaatsen op loopafstand. Pillows City Hotel bestaat uit 67 stijlvolle hotelkamers, 2 familiekamers en 1 suite. Het hotel biedt ook andere faciliteiten aan zoals het organiseren van meetings of evenementen.

Dit is mijn laatste jaar en dus ook mijn laatste stage. Ik wil deze goed benuttigen om mijn karaktereigenschappen te verbeteren. De karaktereigenschappen van een Office Manager zijn heel belangrijk voor zijn professionele werkomgeving. Door stage te lopen in een hotel zal ik de hele tijd in contact komen met mensen. Dit zal mij helpen om mijn communicatie te verbeteren en een betere Office Manager te zijn. Ik heb al andere stages gedaan en daar heb ik mijn administratieve skills geoefend en nu wil ik mij concentreren op het karakter.

Mijn stageplaats had helaas besloten om te sluiten wegens de COVID19. Ondanks het feit dat ik mijn stage niet heb afgemaakt, was dit voor mij een leerrijke periode. In een kort filmpje heb ik mijn stageplaats gepresenteerd met enkele illustraties. Geniet ervan!