Mijn dag als stagiaire

Om 7:00 stond ik op om naar mijn stage te gaan. Elke dag vertrok ik rond 8:30 zodat ik om 9:00 aan mijn bureau zat. ’s Morgens begon ik de dag aan de receptie. Hier was ik verantwoordelijk voor het onthalen van klanten, kandidaten en leveranciers. De ene dag was al eens wat drukker dan de andere, hoewel ik altijd wist wat me te doen stond.

Rond 13:00 werd ik door een collega afgelost die dan de receptie van mij overnam. Dan kon ik mijn pauze nemen van een uur. De keuken waar we eten is vrij klein waardoor iedereen gezellig samen aan één tafel eet. Dat zorgt voor leuke babbels onder de middag en voel je je als stagiair nooit alleen.

Om 14:00 vloog ik er terug in maar dan niet meer aan de receptie. In het open space kantoor had ik ook mijn eigen bureau, die zich bevond bij de afdeling ‘Management Resources’. Door de leuke sfeer tussen de collega’s was het altijd heel fijn om er te werken.

Onze dag zat er op om 18:00. Het zijn vrij lange dagen om te werken maar als je genoeg werk hebt vergeet je snel hoe laat het is 😉

Al bij al heb ik helemaal geen spijt van mijn stage bij Robert Half. Integendeel, ik ben zeer blij dat ik al deze fijne mensen heb mogen ontmoeten!

Geef een reactie