Link

Ik ben een tweedejaarsstudent Office Management. Dit jaar heb ik gekozen om mijn stage bij ISS te doen. ISS biedt verschillende facilitaire services aan hun klanten aan.  Zoals onder andere:

  • Facility Management
  • Cleaning services
  • Property services
  • Catering services
  • Support services
  • Security services

ISS werd in 1901 te Denemarken ingericht. Vandaag is het bedrijf in meer dan 70 landen wereldwijd actief. Dankzij de ervaring dat ze aan hun klanten aanbieden, is het bedrijf de nummer 1 voor facilitaire servies.

Ik heb de kans gehad om tijdens zes weken met Ynke Stevens (mijn stagementor) te werken. Ynke Stevens werkt als Merchandising catering expert bij ISS. Ik heb tijdens deze weken dankzij haar heel veel bijlgeleerd. Jullie hebben het waarschijnlijk al begrepen, ik werkte met Ynke in de cateringservice. Ik heb zo de kans gehad om beeldmateriaal voor Toyota, Eva, Allianz,Pfizer en andere klanten te maken.

Mijn dagelijkse taken waren om affiches, boekjes, Roll-up’s en allerlei andere advertenties te maken voor onze klanten of projecten. Dit betekent dat ik vergaderingen met klanten of medewerkers bijwoonde, bestellingen maakte en opvolgde, en ik heb ook de kans heb gehad om een opening bij te wonen. Ik heb tijdens mijn stage zeker mijn taal-skills en ICT-skills kunnen oefenen. Zo kan ik me zelf een expert in Adobe noemen.

Natuurlijk door de Corona-virus is mijn stage verloop in gevaar gekomen. Ik vind dat ISS hun verantwoordelijkheid hebben kunnen nemen wanneer dit nodig was. Daarom heb ik de helft van mijn stage op afstand afgewerkt, dankzij telewerken. Dit is ook de reden waarom ik geen gevraagde afbeeldingen heb kunnen maken.

Pauline Tonini

https://www.be.issworld.com/