ONLY CASA

LOGO ONLY CASA

Ik ben Sese Movoto student Office Management aan de Erasmushogeschool Brussel. In deze blogpost geef ik een geheel beeld van de organisatie waarin ik stage liep en waar ik alle vaardigheden, kennis en attitudes verwerkt heb die ik in de afgelopen drie weken heb opgedaan.

De organisatie heet OnlyCasa en is gelegen in 1480 Tubize, OnlyCasa bestaat al 1 jaar en is uitgegroeid tot een full-service en een resultaatgericht vastgoedbedrijf. Geïnspireerd door alles wat hen omringt en dit voor de veranderende markt van vandaag. Ze doen dit door het creëren van sterke en doelgerichte services. Hun doel is om correcte evaluaties uit te voeren van uw eigendom  te verkopen of te verhuren.

Hun doel is ook om beter te communiceren met hun doelgroep en taalbarrières te vermijden, zodat ze hun doelstellingen kunnen bereiken. OnlyCasa ontwikkelt succesvolle klantenrelaties van A tot Z ze zijn altijd bereikbaar om op alle vragen te beantwoorden.

Bij het zoeken naar een stageplaats had ik maar een vereiste werken in een bedrijf dat veel diversiteit en opportuniteit biedt. Ik heb die stageplaats gevonden via een vriend. Ik mocht in de afdeling administratie meedraaien.

Deze functie is heel divers als je op zoek bent naar afwisseling dan is dit job voor u. Officemanager is iemand die ervoor zorgt dat de werkzaamheden in een kantoor vlot verlopen, het is ook het tussen persoon die het aanspreekpunt is voor de medewerkers maat is ook verantwoordelijk voor administratieve taken.

3 weken stagelopen is weinig maar ik hou er wel een super goede herinnering aan over. Elke dag leer je bij en fouten maken is niet erg en deze zin heeft me zeker geholpen om meer nieuwsgierig te zijn. Hopelijk leer ik nog een heleboel dingen bij. Hun manier van werken is zo anders dat ze elkaar aanvullen en daarom is hun werk altijd van hoge kwaliteit en leveren ze een professionele dienst.