Personeelsdag stad Leuven 2019

Het was weer zover; om de 2 jaar organiseert de stad Leuven een personeelsdag voor haar medewerkers.

De bedoeling van de personeelsdag is om mensen te leren kennen die ook voor de stad Leuven werken maar waar je normaal niet mee samen werkt. We konden kiezen uit talloze activiteiten van Mocktails maken tot minigolf.

Zelf had ik gekozen voor “De Kluis“.  Bij de informatie stond er enkel dat we activiteiten gingen doen om als team samen te werken. Wat opzoekwerk leerde mij dat “De Kluis” een jeugdverblijf is in Sint-Joris-Weert in het midden van een bos. Vanuit De Kluis worden verschillende activiteiten georganiseerd om ” je grenzen te verleggen”. En dat ik heb mijn grenzen heb verlegd, dat kun je wel zeggen!

De voorziene activiteit was klimmen. En niet zo maar klimmen op een muur, maar in bomen!

Nu kan je wel stellen dat ik aan (zacht gezegd) lichte hoogtevrees lijd. In bomen klimmen was voor mij dan ook een heel avontuur. Bovendien moest ik mijn leven in de handen leggen van de mensen die mij beveiligden (medewerkers van de stad die ik niet kende).

Maar tot mijn verbazing ben ik toch hoger geraakt dan ik zelf had verwacht.

De dag werd afgesloten met een gezellige barbecue waar ik ook mijn eigen collega’s weer terug zag, die blij waren dat ik zonder kleerscheuren terug was geraakt.

Ik heb mij goed geamuseerd en ik heb nieuwe mensen leren kennen.

Missie geslaagd dus maar over 2 jaar kies ik toch een rustigere activiteit.