Receptionist voor Protection Unit(Docks Bruxsel)

Mijn werkplaats

Ik, Grâce-kelly bantu uit het 2de jaar Office Management, werk als receptionist voor de shoppingcenter Docks Bruxsel die samen werkt met een security bedrijf. De naam van het bedrijf is ‘Protection Unit’ ‘te Limal.

Het is een vrij leuke plaats om rustig te gaan winkelen.
Mijn functie is vooralalle administratieve taken in orde brengen onder andere:  klanten inlichten, in contact zijn met de management die Codabel heet, rapporten opstellen, oproepen opnemen, mails behandelen, opleidingen geven aan collega’s in verband met procedures, verantwoordelijk zijn voor de stock en de Welcome Desk.  Ik ben hun eerste contactpunt.

Rond gaan in verschillende winkels waar nummers ontbreken om hun telefoonnnummer na te vragen en ze  te kunnen opslaan op ons website.

Ik ben van mening dat de gegeven taken van mijn werkplaats een goede oefening is voor mijn latere carriére omdat ik veel verantwoordelijkheden heb. Verder zou ik argumenteren dat het sociale aspect van Protection Unit mij heeft geholpen om volledig uit mijn schulp te kruipen en te leren communiceren met verschillende mensen.

De goede sfeer maak dat ik me thuis voel. Problemen worden altijd op een of andere manier opgelost.

Als je wat meer informatie wilt hebben over het bedrijf, twijfel dan zeker niet om een bezoekje te nemen op hun website https://www.protectionunit.com/

Welcome Desk