Stage

Ik heb stage gelopen in een woonzorgcentrum te aalst. De Mouterij is een ruime woonzorgcampus die alle woon- en zorgvormen aanbiedt.  Zowel de kamers als de assistentiewoningen zijn ruim en comfortabel, het uitzicht over de stad is ronduit prachtig. Moderne voorzieningen gaan hier hand in hand met een hartelijke verzorging. In het woonconcept van De Mouterij staan de bewoners centraal. Zo is er het samengaan van alle woonvormen waardoor elke bewoner de volledige aandacht en gepaste verzorging krijgt. En natuurlijk zijn we in Aalst, dus is een gezellige ambiance verzekerd! Ik ben een student aan de Erasmushogeschool te Bruxelles. Op dit moment zit ik in het eerste jaar
van mij studie en heb ik in stage mogen lopen. Het uitdagende aan deze stage is dat ik
zelf heb mogen kiezen waar ik stage door ga brengen, met de daarbij behorende
werkzaamheden. 
gedeeld en opdrachten gedaan in de COP Sportmarketing en Communicatie.
Eind december kwam ik op de website van De Mouterij en het interesseerde mij echt.
begin maart was een nieuw stage avontuur. Gedurende de stage periode heb ik mij bezig gehouden met administratieve taken en bellen naar de familie van de bewoners.
Hiernaast zijn er nog allerlei andere bijzaken geweest waar ik mij voor heb in
gezet.Graag wil ik via deze weg mensen bedanken die mij hebben geholpen gedurende deze uitdagende periode mij geholpen bij mijn ontwikkeling binnen deze organisatie en het creëren van nieuwe inzichten. Het was een leuke stage ervaring!

https://www.seniorieweb.be/maisons-de-repos/flandre-orientale/alost/de-mouterij-wzc