Stage Belfius 2021

Op maandag 22 februari 2021 ben ik begonnen met mijn stage bij Belfius Bank en verzekering. Het is een Belgische bankverzekeringsgroep gevestigd te Brussel.

Wij verwerken als team beleggingen de mails van agentschappen (rechtzettingen, fiscale en juridische vragen, schenkingen, algemeenheden, …), mails van notarissen in het kader van: overlijdensdossiers, slapende contracten en rappels voor hangende dossiers. Daarnaast zijn wij ook betrokken bij verschillende projecten: project in het kader van de wettelijke uitbetalingstermijnen, robotisering van het proces slapende contracten ect.

Stage lopen bij Belfius verzekeringen was voor mij een zeer leerrijke en leuke ervaring. Dankzij deze stage heb ik een inzicht gekregen in de bank sector, wat ze zo allemaal doen en hoe de organisatie in mekaar zit.

Deze stage gaf mij ook de opportuniteit om aan mezelf te werken. Ik heb nu minder stress om in een nieuw bedrijf stage te gaan lopen en ik durf nu nieuwe mensen aan te spreken. Doordat mijn stage digitaal was heb ik de kans gekregen om zelfstandig te werken, wat me meer zelfvertrouwen heeft gegeven. Ik kan meer dan wat ik dacht en heb de capaciteit om alleen aan de slag te gaan.

https://youtu.be/FUvLHxgmlig