Stage bij Century 21 Anderlecht

Geen twee zonder drie!

Ik heb de kans gekregen om mijn derde stage bij Century 21 te doen.

Century 21 is een wereldberoemd bedrijf, waar ik na mijn studies aan de slag kan gaan als Office Manager.

Met meer dan 7.400 onafhankelijke kantoren en 111.000 adviseurs in meer dan 78 landen is Century 21 de grootste vastgoedorganisatie ter wereld.

Century 21 is ook het grootste netwerk van vastgoedmakelaars in België en Luxemburg. Dit succes en deze nummer één positie in de sector is niet het resultaat van toeval. Onze organisatie vertrouwt op een sterk merk en een onberispelijke kwaliteit van dienstverlening, wat ons tot een vertrouwde partner maakt in elke vastgoedtransactie.

De gesproken talen bij Century 21 Anderlecht is het Nederlands en het Frans, maar aangezien dat er veel gehandeld wordt met mensen uit het buitenland, zoals bijvoorbeeld studenten die een kot willen huren voor hun studies of mensen die het Engels als voertaal hebben.

Tegenwoordig komt het Engels meer aan bod en dit is de voornaamste reden waarom ze op zoek zijn naar een persoon die in het Engels kan communiceren, e-mails in het engels beantwoorden. Daarom stelde ik me voor om de functie in te vullen. Ik zal tevens mijn Engels kunnen versterken door het dagelijks te gebruiken. 

Voor een groot deel zal ik mijn collega’s administratief ondersteunen. De klanten zal ik vooral informeren en oriënteren. Ook zal ik de agenda beheren, alle afspraken maken en de gegevens van de klanten nadien erin noteren. Tweemaal per week zal ik een makelaar mogen bijstaan bij een bezoek. Gedurend 12 weken zal ik zeker veel bijleren!

Bedankt voor het lezen, 21 groetjes x 

Sabri 3OM