Stage bij GC Everna

ijn naam is Jamilé Vargas Moreno, ik ben student aan de Erasmus Hogeschool in Brussel. Ik studeer Office Management en zit in het eerste jaar. In het kader van mijn opleiding ben ik verplicht een stage te volgen als Office Manager voor 3 weken. Deze stage heb ik gelopen in het gemeenschapscentrum Everna, bij mij om de hoek op de Sint Vincentiusstraat 30 te Evere. Als kind kwam ik er al vaak, elke woensdag waren er workshops en speeldagen; deze hebben mij altijd veel plezier opgeleverd. Meerdere jaren later ben ik daar zelf gaan werken als animator en daarna ook hoofdanimator. Ik heb daar heel mijn jeugd zowel gespeeld, geleerd en gewerkt. Daarom leek het mij vanzelfsprekend om nog meer te leren bij Everna.

Everna is het gemeenschapscentrum van Evere. Het is een groot verwelkomend centrum, de deuren staan open voor iedereen. Je wordt er altijd goed ontvangen, van peuter tot gepensioneerde. Everna maakt deel uit van het ‘N22’, dit is de naam voor de 22 Nederlandstalige gemeenschapscentra in Brussel. De 22 centra van N22 bieden in totaal meer dan 46.000 m² beschikbare ruimte. Ook al zijn het Nederlandstalige gemeenschapscentra, ben je als anderstalige ook zeer welkom.

Ik heb Kim Dubois, Office Manager, geholpen bij haar taken. Ik heb de agenda beheerd, contracten en facturen gemaakt en verstuurd. Daarnaast heb ik veel boekhouden mogen doen en als laatste heb ik een database gemaakt met alle zaalhuren van 2018. Omdat ik al een goede band had met Everna heb ik meer uitdagende taken gekregen, zij vertrouwen mij met hun loonfiches en ik mocht mee helpen om het boekjaar 2018 af te sluiten. Ik heb vooral de zaalhuur beheerd, e-mails beantwoord en de boekhouding gedaan naast mijn grotere opdrachten.

grondplan van de zaalindeling