Stage bij KellyDeli (in tijden van Corona)

Hallo! Ik ben Gül Kinik, derde jaar student Office Management.Dit jaar heb ik de mogelijkheid gekregen om gedurende 3 maanden stage te lopen bijKelly Deli.Aangezien de actuele situatie, heb ik 1 maand stagegelopen op mijn werkplek en de overblijvende 2 maanden heb ik aan telewerken gedaan.

KellyDeli is een snel groeiend, innovatief bedrijf gespecialiseerd in het Aziatische keuken. Zij waren de eerste in Europa die een sushi-kiosk introduceerden in een supermarkt. U heeft misschien een kiosk van hen gezien in de Albert Heijn of de Carrefour. Ze hebben 4 verschillende soorten merken, namelijk, Sushi Daily, Korma Kitchen, Bambu en Kelly Loves.

Hoe zit mijn dag er nu uit (met de Covid-19 pandemie…)?

Elke dag is verschillend. Soms ben ik de halve dag vrij en soms hebben we zo veel werk dat we er niet aan uit kunnen. Ik begin elke dag om 9 uur. De belangrijkste taken die ik moet uitvoeren zijn; contracten en facturen opmaken, meetings met potentiële partners, … Ik heb natuurlijk ook veel administratieve taken moeten doen. Elke dinsdag hebben we ook een weekly staff meeting. En om 17 uur is mijn werkdag gedaan.

Het belangrijkste project dat ik kreeg, was het Partner Summit organiseren. Dit is een groot evenement dat Kelly Deli elk jaar organiseert. Dit was een zeer leuk project voor mij, maar jammer genoeg was onze evenement een paar dagen op voorhand geannuleerd door de Corona virus.

Het was voor mij een zeer fijne ervaring en heb hier mee veel uit kunnen leren.

Hieronder kunnen jullie een kort filmpje zien waarin ik toon hoe ik van thuis werk voor mijn stageplaats. Veel kijkplezier!