Stage bij Orange

Dag iedereen!

Ik ben een derdejaarsstudente Office Management aan de EhB. Voor mijn laatste jaar studies was ik op zoek naar een stageplaats waar ik stage zou mogen lopen gedurende 3 maanden.

Na heel (heel) lang te hebben gescrold door verschillende vacatures vond ik bij Orange voor het eerst waar ik naar verlangde: een stage waar ik verschillende disciplines van Office Management mocht uitproberen (administratie, plannen, interne/externe communicatie, managementondersteuning, …).

Voor degenen die het bedrijf Orange niet kennen, het is een wereldwijde aanbieder van mobiele telefonie. Mijn stage vond plaats in hun hoofdkantoor die in Evere (Brussel) gevestigd is.

Ik werkte in het departement Orange Atlas Belgium. Het team bestond enkel uit 12 werknemers maar dit zorgde voor een zeer aangename en familiale sfeer. Het gebouw zelf werd niet lang geleden gerenoveerd waardoor onze bureaus er zeer modern uitzagen.

Het doel van mijn stage was om zo veel mogelijk in praktijk te brengen wat ik tijdens mijn studies geleerd had. Dit is gelukt dankzij mijn toffe collega’s.

Ik nodig jullie zeker uit om mijn korte filmpje te bekijken waarin ik mijn stageplaats presenteer. Jammer genoeg zijn er zeer weinig mensen/ collega’s op het filmpje te zien door dat iedereen vanuit thuis werkte door de COVID-19.
Veel kijkplezier 🙂