Stage bij Peeping Tom

Mijn stageplaats was het bedrijf Peeping Tom, Peeping Tom werd opgericht in 2000 door de twee artistiek directeur Gabriela Carrizo en Franck Chartier. Peeping Tom is een hyperrealistisch danstheater bedrijf uit België en is een combinatie van theater en muziek, alle voorstellingen zijn internationale coproducties en hebben uitgebreide tournees. Peeping Tom hoort bij de culturele sector.

Tijdens de tournees geven de artiesten van Peeping Tom workshops, masterclasses in theaters, scholen en andere organisaties. Een sterke punt van het bedrijf is de diversiteit van de artiesten in de producties, waar acteurs, dansers en zangers van heel de wereld zich kunnen herkennen in al onze artiesten. Tijdens onze workshops kan iedereen meer te weten komen over de unieke hyperrealistische esthetiek van Peeping Tom.

Ik werkte samen met Veerle, Ann, Sébastien en Lulu in het administratieve afdeling. Wij moesten zorgen voor alles wat te maken had met administratieve taken, bijvoorbeeld de contracten van de dansers moesten altijd gemaakt worden door ons en moest op tijd gemaakt worden. 

Ik had niet echt één afdeling als stagiaire maar ik ondersteunde een beetje alle afdeling, ik kreeg taken van iedereen. Bijvoorbeeld ik kreeg als taak van Lulu om de passporten van de dansers te controleren en zien of de datas nog kloppen. Mijn meeste taken kreeg ik van Veerle, Veerle is de Company Manager van het bedrijf maar was ook mijn Stagementor.  Ik moest ook soms documenten opzoeken in onze archief voor Sébastien de Communicatie Manager. Ik kreeg echt taken van iedereen en ik vond het wel goed om van alles te zien.  

 

Website Peeping Tom