Stage bij Plus Home Services in Oudenaarde

Als stageplaats heb ik gekozen voor Plus Home Services in Oudenaarde. Dit is een bvba commercieel bedrijf dat werkt met dienstecheques van Sodexo. Plus Home Services beschikt over 54 kantoren verspreid over het hele land. Het hoofdkantoor bevindt zich in Antwerpen. Het doel van het bedrijf is het bieden van diensten aan mensen die een poetsvrouw wensen voor het schoonmaken van hun huis. 
Elk kantoor van Plus Home Services heeft een hoofdverantwoordelijke, hier in Oudenaarde is Soraya en klantenbeheerder is Mirjam.

De eerste stagedag, heb ik van mijn stagecoach een rondleiding gekregen binnen het kantoor.  Als volgt kreeg ik een eigen bureau en een computer. Ze heeft me tevens voorgesteld aan Kaat, een andere stagiaire waarmee ik ging samen werken.trailer movie Guru 2017

Ik voerde verschillende taken uit met de nadruk op administratie, onthaal, telefoneren en allerlei interne werking. Ik zorgde voor de aanwezigheid van een ondertekend klantencontract beantwoordde openstaande klantenaanvragen en ontving de evaluatie van de thuishulp door de klant.

Voor de poetsvrouwen zorgde ik ervoor dat ze de naam van haar klant kende, de uren wist wanneer ze er moest gaan werken en het adres kende waar ze naartoe moest. Ik zorgde ook voor het transport van de poetsvrouwen die geen auto hadden door het voorzien van een busabonnement, het eventueel reserveren van de juiste belbus en het afdrukken van een routeplan met de juiste coördinaten. 

Dankzij mijn stage kreeg ik een beter inzicht in de taken van een office manager.
Mijn stage bij Plus Home Services was een heel leerrijke periode.