Stage bij Timesmore 3OM

Ik ben Tatiana Sortino, studente aan de Erasmushogeschool Brussel. Ik zit in mijn laatste jaar bacheloropleiding Office Management. Dit jaar heb ik de kans gekregen om 3 maanden bij Timesmore stage te lopen. Het bedrijf verhuurt office spaces, organiseert evenementen, behandelt telefonisch onthaal en nog veel meer ! Het bedrijf telt vier werknemers.

Vervolgens mijn takenpakket; Ik werkte voornamelijk aan de receptie, boekte vergaderzalen, zorgde voor postbehandeling en organiseerde enkele evenementen. Administratieve taken waren ook aanwezig. Ik scande, printte en maakte documenten op. Ik mocht ook facturen aanmaken voor de accounting afdeling.

Tot slot, raad ik je echt aan om stage te lopen bij Timesmore. Je takenpakket is zeker en vast divers. De medewerkers en klanten zijn ontzettend lief. Ze zullen je altijd steunen en aanmoedigen. Je krijgt ook de kans om met Zoho te leren werken. Met deze applicatie kan je facturen opmaken, taken plannen en klantenlijsten aanmaken. Kristel (de stagementor) zal er altijd voor zorgen dat je je goed voelt en dat je veel bijleert.