Stage ervaring AZ Jan Portaels

Mijn naam is Noura Boumedian. Ik ben een eerste jaarstudent in Office Management. In het kader van de opleiding kregen we de kans om 3 weken stage te doen in een stagebedrijf naar keuze. Op deze manier kunnen we ons goed voorbereiden in de bedrijfsleven als een office manager. Waarbij we de kennis en vaardigheden vanuit de opleiding in praktijk kunnen uitoefenen. 

Mijn stage nam plaats aan AZ Jan Portaels ziekenhuis, het is namelijk een regionaal ziekenhuis gelegen in Vilvoorde. 

Ik heb de kans gekregen om bij verschillende diensten te staan namelijk in de preoperatieve consultaties, fysische geneeskunde, Diabetisch dienst en ombudsdienst. Het was voor mij een zeer leerrijke stage ervaring. Ik werd daar zeer goed ontvangen.

Stage !

Mijn takenpakket waren zeer gevarieerd het was vaak afwisseling. Ik moest de telefoon opnemen en dokters contacteren. Af en toe moest ik ook doorverbinden bij de juiste afdeling. Ik mocht afspraken boeken en regelen. Ik heb ook met nieuwe software gewerkt namelijk, C2M, Oaze en Hospiview.

Dankzij mijn stage ervaring kreeg ik ook de kans om door te groeien en ook om veel zaken bij te leren. Ik ben zeer tevreden over mijn stage. Iedereen was zeer vriendelijk en behulpzaam. Als ik een vraag had waren ze altijd open om me te helpen. Mijn mentor was ook zeer behulpzaam. Ik zou ook andere aanraden om daar ook stage te doen.