Stage ervaring bij Vivaldis Interim Louise

Ik heb drie weken stage gelopen bij Vivaldis Interim in de Louizalaan in het eerste jaar office Management van 4 tot 22 februari. Mijn gevarieerde hoofdtaken waren :

  • Mensen opbellen om een update te doen van hun fiches
  • Vragen wat ze precies als werk zochten,…
  • Zelf kandidaten zoeken
  • Inschrijvingen doen
  • Matchings doen tussen bedrijven en kandidaten
  • Teksten en mails in het Nederlands en het Frans vertalen
  • Kandidaten aan bedrijven voorstellen en online sollicitaties regelen.

Vooraleer ik met mijn stage begon was ik heel nieuwsgierig omdat ik niet wist wat ik kon verwachten en hoe het met mijn collega’s ging verlopen. Ik was ook bang omdat ik hier meer verantwoordelijkheden ging krijgen zoals de mensen bellen, mensen inschrijven, …

Maar ik keek er ook heel erg naar uit omdat ik wist dat ik door iets uitdagend te doen ik hieruit kon groeien. Ik was ook enthousiast om met zo’n leuke stagementor te werken..Ik vind het wel jammer dat het maar 3 weken waren, ik begon net alles onder de knie te hebben.

Ik ben uiteindelijk zeer tevreden met mijn stageplaats, ze waren zo lief en deden alles om me te helpen. Ik moest altijd eerst observeren en notities nemen en mocht dan zelf aan de slag. Ze gaven altijd feedback over alles wat ik deed waardoor ik uit mijn fouten kon leren. Ze waren heel attentief en kwamen altijd kijken of alles in orde was. Ik raad deze stageplaats zeker aan ! 

Ik heb gemerkt dat ik effectief zelfstandig kon werken en heel snel bijleer. Ik heb door deze ervaring meer zelfvertrouwen gewonnen en ben nu niet meer bang om mensen op te bellen, het is zelfs mijn lievelingstaak geworden. Ik ben dankzij deze stage echt geëvolueerd, daarom zou ik mijn stagementor graag willen bedanken voor al het geduld dat ze met mij heeft gehad. Het toppertje is dat ze op het einde van mijn stage me zelf hebben voorgesteld om bij hun als jobstudent te komen werken.

Auteur: Léa Willemse van 1OM b 

Vivaldis Interim Louise