Stage lopen binnen Unizo was een geweldige ervaring

 De opleiding Office Management biedt ons een grote mogelijkheid aan toekomstige professionele carrières.  Daarom werden wij op stage gestuurd gedurende 3 weken in ons eerste jaar. Op die manier kregen we meer voeling met de realiteit van de job die wij later zullen uitvoeren.

Unizo

Ik heb gekozen om stage te lopen binnen het bedrijf Unizo. De stageperiode liep van 4 februari  tot  22 februari.Over het algemeen ben ik zeer tevreden over mijn stageperiode. Ik kreeg een zeer goede begeleiding.

Dankzij Unizo weet ik hoe een bedrijf dagelijks functioneert . Ik heb vooral nieuwe dingen bij geleerd binnen de marketing afdeling. Ik wist bijvoorbeeld niet dat men data rechtstreeks kon scannen met het behulp van een machine die verbonden wordt aan een computer. Op ICT vlak heb ik de skills en kennis toegepast die ik tot nu toe heb gezien op school.

Ik beschrijf Unizo als een professionele team, omdat ze in alle stappen die zowel bij de opstart als bij de uitvoering van hun opdrachten op een professionele manier werd uitgevoerd. De HR afdeling gaat elke dag op met een heleboel vertrouwelijke en vaak ook gevoelige informatie om waarbij ik het heel waardeerde om er even te mogen bij horen. Tenslotte waren zelfkennis en eigenwaarde essentieel om daar te kunnen starten.

Djeny Ndongo