Stage op EHB Bloemenhof

Hallo ik ben Thomas Kinkela en ik heb mijn stage gedaan op de EHB Bloemenhof. De reden dag ik hiervoor heb gekozen is, omdat ik niet op tijd een overeenkomst kon hebben met andere stageplaatsen. 

Op mijn stage moest ik met een team werken aan een project. Wij moesten de -1 herinrichten. Voor de herinrichting hadden wij ideeën nodig. Hiervoor hebben wij interviews afgelegd van zoveel mogelijk opleidingshoofden die ons bij het juiste spoor brachten. Wij hebben veel gebruik moeten maken Word om alle informatie in te bundelen. Uiteindelijk zijn wij tot een mooi resultaat gekomen waarop wij trots zijn.

Ik heb genoten van deze stage periode, want het heeft mij veel dingen bijgeleerd. Het is ook heel erg verschillend dan andere stageplaatsen waar de aandacht niet centraal stond op de stagaire. Op deze stageplaatsen moesten wij resultaat leveren en geleverd hebben wij zeker. Ik vind het zeker ook een aanrader voor mensen die onzeker zijn over hun stageplaatsen. Leerlingen van de EHB kennen de school al en hoeven niks meer te “ontdekken”. Dit biedt ook een snellere proses aan. 

Hieronder vind u een foto van de plaats.