Studentenjob bij ICI PARIS XL

Aangezien ik dit jaar geen stage heb gelopen, ga ik het hebben over mijn studentenjob. Zoals jullie het al gelezen hebben in de titel, werk ik al een tijdje in de kantoren van ICI PARIS XL in Vilvoorde. 

ICI PARIS XL is een groot bedrijf in België en Nederland dat make-up, verzorgingsproducten en parfums verkoopt. Het is een redelijk bekende winkelketen.

Wat zijn mijn taken? administrative support. Ik help met allerlei taken vb: Briefwisseling, receptie, facturen, inzenden van pakjes enz. … 

Op mijn werkplaats gebruiken ze heel wat social media, Facebook, Instagram, Twitter en een website. ze gebruiken deze om o.a. hun acties te promoten. Men kan ze ook contacteren als men een probleem heeft, vb.: een onvriendelijke of onbeleefde verkoper, slechte klantenservice, vermist pakje, informatie over een bepaald artikel, en allerlei andere zaken. Achter de online profielen zitten collega’s van de infolijn die alles streng en grondig in handen nemen. want om een goede service aan te bieden, moet men zo actief mogelijk zIJn. en het heeft ook een groot succes!

Ik heb heel veel bijgeleerd sinds ik daar werk want ik kom heel veel in contact met klanten en onze winkels. Ik krijg dan ook verschillende verantwoordelijkheden die ik ook graag streng aanpak.