Studentenjob – Deloitte

https://www2.deloitte.com/us/en.html

Ik student van Office Managament, werk dit jaar bij Deloitte. Ik heb vorig jaar mijn stage in dezelfde bedrijf gedaan en was zeer content. Het is zeer leerrijk om mee te draaien en een bijdrage te brengen in een bedrijf dat wereldbekend is. Ik werk in het departement Indirect Taks als hulp voor een Management Assistent. Mijn taken variëren zeer sterk. Dit kan soms heel administratieve taken en veel organisatie inhouden. Het papierloos en op pc werken is erg belangrijk bij Deloitte. Dit maakt het een stuk gemakkelijker omdat er een online platform is om zojuist mogelijk te communiceren en de gevraagde zaken te organiseren.

Mijn dag start met het nakijken van mijn e-mails of er nog enkele zaken te organiseren valt of er belangrijke e-mails zijn binnengekomen buiten de werkuren. Na alles op een gestructureerde manier te vervolledigen is mij taak de Management Assistent te helpen die veel doet voor een Partner. Samen organiseren we evenementen en boeken we vergaderzalen.

Ik werk ook samen met een Administratief Assistent. Dit is dan meer werken met Excel documenten, documenten vervolledigen, veranderen of afprinten. Bestellingen plaatsen en post versturen via DHL is een dagelijkse taak die ik ook doe.

Het telefonisch contact is ook belangrijk binnen het bedrijf. De communicatie binnen het bedrijf gebeurt via Skype. Ook kunnen er vergaderingen gedaan worden via een Skypecall.

Het platform die we gebruiken binnen het bedrijf is heel praktisch. Via dit platform kunnen er vluchten geboekt worden, expenses ingegeven worden, vergaderzalen reserveren en nog heel wat. Via dit platform kunnen we snel genoeg en efficiënt werken.

Samen met mijn collega’s maken we ook wekelijks een document op met de uren die de week ervoor ons departement heeft gepresteerd om een visueel overzicht te hebben hoeveel elk werknemer gepresteerd heeft.

Het is een bedrijf die zeer leerrijk is op verschillende vlakken maar heeft zeker en vast een bijdrage op mijn talen. Ik ben perfect drietalig maar het heeft een positief effect op mijn engels die ik al vaker durf te spreken omdat het als voertaal wordt gebruikt bij Deloitte.

Ik raad dit bedrijf aan alle studenten Office Management. Niet enkel om er stage te lopen maar om er te werken en ervaring op te lopen.

Erva Ozdemir