Tempoooooo-Team !

Tempo-Wat? Tempo-Team!

 

logo_top

Logo Tempo-Team

Tempo-Team is een van de grootste HR dienstverleners gespecialiseerd in uitzendarbeid en HR services in België. Met meer dan 400 enthousiaste werknemers zetten ze jaarlijks meer dan 60 000 kandidaten aan het werk.

Zo, in het kort uitgelegd wat Tempo-Team doet, maar natuurlijk komt er heel wat bij kijken…

Mijn komst bij Tempo-Team is meer dan welkom! Omdat er in Asse te weinig werkkrachten zijn, lever ik zeker en vast mijn bijdrage als stagiaire!

Met weinig opleiding ben ik toch enthousiast van start gegaan op 2 februari 2015. Meteen mocht ik volop meedraaien bij allerlei belangrijke taken.

Bij mijn sollicitatiegesprek in december 2014 had ik vermeld dat ik dolgraag sollicitaties wou meemaken, toen zei de Office Manager dat dit wel zou gebeuren maar in een later stadium tijdens de stage. Geluk bij een ongeluk heb ik deze taak al na week 1 volledig mogen vervullen.

Naast sollicitatiegesprekken afnemen mag ik de dossiers van alle uitzendkrachten up-to-date houden, uitzendkrachten bellen, een quiz organiseren, belangrijke documentatie samenstellen voor een audit bij één van de klanten van Tempo-Team, ….

Het takenpakket is dus zeer gevarieerd en ik word behandeld als een echt werknemer en dit vond ik fantastisch.

Dit alles en nog meer in mijn volgend blogbericht waar jullie één dag van mijn werk kunnen meevolgen!

Kelly – Stagiaire Consultant @ Tempo-Team Asse

Geef een reactie