Link
Vivaldis interim Halle - Michiels Liesa

Vivaldis interim Halle – Michiels Liesa

Als eerstejaarstudenten in de bacheloropleiding Office Management moesten we een stage lopen van drie weken. Na de nodige aanvragen en telefoontjes, kwam ik terecht bij Vivaldis interim in Halle.

Het klikte meteen met de officemanager van Vivaldis. Emanuelle was erg vriendelijk en besloot me onmiddellijk een kans te geven. Een week later werd mijn contract getekend en op maandag 2 februari mocht ik officieel starten als stagaire bij Vivaldis.

Vivaldis interim is een uitzendkantoor actief in Vlaanderen. De uitzendconsulenten van zo’n 35 kantoren in België helpen kandidaten om een passende job te vinden en helpen bedrijven om op zoek te gaan naar de perfecte kandidaat voor openstaande vacatures.
In de lente van 1991 ging het eerste kantoor open in Vlaanderen. En stilaan bloeide er zo een heel imperium uit. Tot op de dag van vandaag, opent Vivaldis nog steeds nieuwe kantoren.

Vivaldis interim is misschien iets minder bekend dan andere grote uitzendkantoren, maar daarom niet van mindere waarde. Het is een top-uitzendkantoor met een gezellige sfeer en de beste uitzendconsulentes. Elk van hen doet zijn/haar best om de capaciteiten van elke kandidaat in kaart te brengen en hem/haar wegwijs te maken in de markt van vandaag.
Verder zorgen zij er uiteraard ook voor dat elke kandidaat bij de juiste werkgever terecht komt en zich geen zorgen moet maken over het papierwerk en al wat er komt bij kijken.
Al deze zaken doen zij met veel aandacht. Om de eenvoudige reden dat iemand pas optimaal fucntioneert als die zich goed voelt in zijn.haar professioneel vel.

Liesa bij Vivaldis interim Halle - Michiels Liesa

Liesa bij Vivaldis interim Halle – Michiels Liesa

Bovenstaande vermelde zaken, waren ook mijn taken. Ik schreef nieuwe kandidaten in en bracht hun capaciteiten in kaart, ging op zoek naar openstaande vacatures en goede kandidaten op de website van de VDAB. Daarna zorgde ik voor de perfecte match tussen bedrijf en kandidaat. Het enige wat ik niet mocht doen, waren uiteraard de betalingen en erg belangrijk papierwerk.

Verder kan ik meedelen dat ik het erg leuk heb gehad op mijn stageplaats. Uiteraard ben je daar om stage te lopen, maar ik had leuke collega’s om me bij te staan in mijn voorlopige job. Ik werd goed ontvangen, we konden samen eens lachen, deelden ook minder leuke momenten en konden goed met elkaar overweg. Ik kreeg zelfs een klein cadeautje van hen toen ik vandaag het kantoor officieel verliet. Bovendien wilden ze me graag terugzien en hebben we dan ook meteen afgesproken dat ik nog eens langs zou komen. Met andere woorden, dé perfecte ervaring voor een eerste stage in de wereld van Office Management.
Om deze redenen wil ik dan ook Emanuelle (Office Manager) en Kathleen (collega) bedanken voor deze ervaring en hun goede begeleiding.

Vivaldis interim… da’s het vrijdagavondgevoel op een maandagochtend!

Geef een reactie